събота, 17 март 2012 г.

Няколко лесни трика

   Имате ли любим тип на гримиране,който ползвате най-често?Моя е "котешки очи" и много спирала  но за такъв грим миглите трябва да изглеждат по-обемни,а не всички понасят изкуствени мигли,а и понякога не са най-добрия избор за в ежедневието,тогава на помощ идва бебешката пудра( при липса на такава може да използвате и обикновена компактна пудра) може да поръсите миглите или да използвате стара четка от спирала,потапяте я в пудрата и нанасяте по миглите,може леко да ги "изтупате" за да падне излишъка и нанасяте спирала ,в зависимост колко плътност искате 2 -3 пъти нанасяне на пудрата са напълно достатъчно. 
Ако искате по-дълги мигли може да използвате памук.Разтворете тампон от тези за махане на грим вземете стара четка или от тези за сресване на веждите преминете няколко пъти по памука и после леко по миглите най-вече по върха после нанесете спирала.До две нанасяния на памучните влакна са напълно достатъчни.Можете да ги нанасяте както на чисти мигли така,а и на вече гримирани с малко спирала. 


Ако усещате,че спирала ви вече започва да изсъхва можете да я потопите в топла вода или да сложите капка кола.


Бързате лакът ви за нокти да изсъхне по-бързо,но нямате много време.При полу изсъхнал лак поставете пръстите си под струя студена вода това ще ускори процеса. 

Ако искате блестяща кожа като на Дженифър Лопез просто добавете малко зехтин във фон дьо тена.Той е страхотен овлажнител и с него можете дори да си махате грима,ако имате мазна кожа просто не прилагайте зехтина в Т-зоната и около брадичката.Като разбира се не прекалявайте. 
Ако пък имате много мазна кожа,която много лъщи просто преди да поставите фон дьо тена нанесете малко количество стик против изпотяване върху проблемните зони. 


Ако искате червилото да издържи повече нанесете фон дьо тен първо.Ако пък искате по-плътни устни нанесете пудра преди червилото. 


Ако искате определен цвят очна линия,а в момента нямате такъв просто вземете една тънка четка.намокрете я малко с вода след което я потопете в желания свят сенки и нанесете,другия вариант е в малко количество от сенките да поставите капка вода и да нанесете. 


Ако имате по-рошави вежди,а искате да са подредени сложете малко спирала във желания цвят като е желателно да е леко изсъхнала. 
Надявам се да съм била полезна 

Няма коментари:

Публикуване на коментар