вторник, 6 август 2013 г.

Нови покупки

     Здравейте момичета!
Напоследък ме е напуснала музата за блога,но реших да ви представя нещата,с които се сдобих наскоро и не на последно място,които страшно харесвам.
1. Balea шампоан за боядисана коса с Кокос и Тиаре;изключително лек и приятен шампоан,който придава обем на косата без да съдържа силикон,прави я бляскава и мека,а ароматът е прелестен. Единственият недостатък е ,че е с доста течна консистенция.  
       цена-1,99;
       грамаж: 300 мл
2. Sun Dance Schutz & Braune-слънцезащитно мляко
 фактор 20 /UVA+UVB/;с автобронзиращ ефект,но без автобронзант вътре.Без изгаряне и неприятно зачервяване получавате приятен и дълготраен загар. Признавам си,че често пренебрегвам защитата,когато се излагам на слънце и не съм почитател на слънцезащитните продукти, (грешка,знам!)но този е доста въздушен,което го прави приятен и лесен за нанасяне.
цена:8-9 лв
грамаж: 200 мл
3. Автобронзант Sun Dance Limited Edition-това е двуфазен автобронзиращ спрей,с който получавате незабавен ефект благодарение на естествените оцветители от моркови.Потъмняването приключва след 3-6 часа след нанасяне.Задължително разклатете преди употреба за да може двете съставки да се смесят,нанесете равномерно.Трябва да знаете,че първоначално изглежда жълто,което ме хвърли в паника,но то изчезва веднага след като попие.Цветът е много приятен и дълготраен,но всичко зависи от опита ви с този тип продукти и също така от кожата ви.
цена 9-10 лв ;
грамаж: 200 мл ;
4.Lirene Aqua Mousturising-това се превърна в любимия ми крем.Съдържа сини водорасли и куп полезни продукти като екстракт от арника,азиатска трева и соеви липиди.
Осигурява интензивна хидратация,която наистина се усеща през целия ден,а след продължителна употреба усещате кожата си видимо по мека,без да лъщи или да изглежда мазна.


Цена: за жалост ми е подарък и не знам,но мисля,че е някъде около 10 лв ;
грамаж: 50 мл;
Подходящ е както за млада така и за зряла кожа.
5. Impala очна линия със силиконова четка;
Четката е тънка и много удобна за фина линия и дискретни котешки очи.Цветът е много наситено черно;
цена:4-5 лв
грамаж: 7 мл ;
6 Комплект за вежди на Bell;
Комплекта съдържа два цвята,както апликатор с четка.
Можете да ги използвате заедно или по отделно. Резултата е много естествен и дълготраен.
цена: 9 и 50;

Това е от мен хубав слънчев и усмихнат ден :*

2 коментара:

  1. Комплектът за вежди изглежда интересно :) Не съм го виждала досега :)
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване